Samen

Duurzaam

Bouwen

Over ons

bbw_placeholder

BMN Bouwmaterialen biedt haar klanten een helpende hand als het gaat om duurzaam winstgevend (ver)bouwen. Met het duurzaamheidsprogramma BMN Bouwbewust bieden wij duurzame materialen, diverse logistieke mogelijkheden en afvalretour mogelijkheden aan. Dagelijks leveren wij producten en diensten aan bouwprofessionals in de ruwbouw, afbouw en renovatie. Onze activiteiten zijn afgestemd op het gehele bouwproces; van ontwerp tot en met het just-in-time leveren van de producten.

BMN Bouwmaterialen

BMN Bouwmaterialen heeft 80 vestigingen verspreid door Nederland. BMN belooft haar klanten de beste service, juiste voorraad, flexibele logistiek en vakkundig advies. Vanuit deze beloftes worden er dagelijks producten en diensten geleverd aan bouwprofessionals.

In 2014 is BouwBewust geïntroduceerd en spelen wij in op de vraag naar duurzaam bouwen. Met onze kennis van materialen, renoveren, veilig werken, logistieke oplossingen en afvalretour helpen wij onze klanten met het scoren van BREEAM punten en EMVI aanbestedingen.

Wij kunnen je helpen

Bouwbewust is een initiatief van BMN bouwmaterialen