Samen

Duurzaam

Bouwen

Over ons

bbw_placeholder

Duurzaam en efficiënt bouwen gaat over het maken van bewuste keuzes. dat is nog niet voor iedere bouwprofessional vanzelfsprekend binnen het dagelijkse werk.

Inmiddels weten corporaties, aannemers die landelijk opereren, regionale en plaatselijke aannemers hun weg naar BMN Bouwbewust steeds beter te vinden. Ook kleine zelfstandigen en ZZP-ers in de bouw kunnen we op een laagdrempelige en slimme manier ondersteunen bij hun werkzaamheden.

We zijn in te zetten bij grote én kleine nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Kortom…. Bouwbewust is geschikt voor iedereen!

 .
Bouwstenen

De activiteiten van BMN Bouwbewust zijn onderverdeeld in vier bouwstenen, namelijk:

Elk van de bouwstenen bestaat uit meerdere producten en diensten die we aanbieden aan onze klanten. Onze activiteiten zijn afgestemd op het gehele bouwproces; van ontwerp tot en met het just-in-time leveren van de producten.

.
Wat voegt Bouwbewust toe?

We denken mee, adviseren, ondersteunen en samen lossen we de meest complexe vraagstukken op. We zoeken doelgerichte en slimme oplossingen zodat onze klanten snel, efficiënt, duurzaam en met zo min mogelijk overlast voor de buurt hun werk kunnen uitvoeren. Dit doen we altijd in samenspraak met de klant en natuurlijk met de betrokken accountmanager van BMN Bouwmaterialen.

Bouwbewust is een initiatief van BMN bouwmaterialen