Nieuws

24 januari 2018

BMN Bouwmaterialen doneert dakopstellingen

Een mooie samenwerking tussen BMN Bouwbewust en Bouwmensen Amsterdam. Onlangs doneerde BMN Bouwbewust vijf dakopstellingen aan Bouwmensen Amsterdam, de opleider van vakbekwaam personeel voor de bouw.

Op deze manier investeert Bouwbewust in toekomstige bouwers én wordt nog bruikbaar materiaal hergebruikt. Dit past binnen het kader maatschappelijk verantwoord ondernemen waar Bouwbewust zich actief voor inzet. BMN behaalde onlangs de Aspirant-status op de Prestatieladder Socialer Ondernemen. De donatie van de dakopstellingen is een stap in de goede richting om de status te behouden of om zelfs een stap te maken op de prestatieladder.

De dakopstellingen zijn afkomstig van de Bouwbewust renovatietraining Hellend dak. In samenwerking met diverse leveranciers zijn er tijdens de training dakopstellingen gemaakt. Na de training is gezocht naar een bestemming om de opstellingen aan te doneren. Deze bestemming is gevonden in Bouwmensen Amsterdam. De keus is op Bouwmensen Amsterdam gevallen, omdat BMN het belangrijk vindt dat  er goed opgeleid en vakbekwaam personeel voor nu en in de toekomst opgeleid wordt.

TERUG NAAR NIEUWSBERICHTEN >