MVO

Mooi nieuws! Zoals wij onlangs al bekend maakten, hebben wij de Aspirant-status bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Dit nieuws wordt goed opgepikt. MVO Nederland, een belangrijke partij in de wereld van de duurzaamheid, heeft een artikel geplaatst op hun website waarin zij vertellen dat zij net als wij, trots zijn op de behaalde status.

Doel van de PSO is om meer mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie op een duurzame en kwalitatief goede wijze aan het werk te helpen. BMN doet dit door in de eigen organisatie werkplekken te bieden, maar ook door leveranciers en opdrachtnemers te stimuleren om sociaal te ondernemen. Bij BMN kiezen we er daarnaast voor om bewust producten of diensten in te kopen bij sociale werkbedrijven en/of andere PSO-gecertificeerde organisaties.

Het PSO-keurmerk kent vier prestatieniveaus: de Aspirant-status, Trede 1, Trede 2 en Trede 3. BMN bevindt zich nu op de Aspirant-status. We hopen in de toekomst verder te kunnen groeien op de prestatieladder. Lees hier het artikel van MVO Nederland.

Bouwbewust is een initiatief van BMN bouwmaterialen