Logistiek

Logistieke mogelijkheden

Onze logistieke mogelijkheden op een rij. Echter, de wereld om ons heen verandert snel. Onze logistieke oplossingen zijn nu actueel, maar morgen is weer vraag naar andere ondersteuning. Denk dan niet ‘wat ik nu nodig heb, kunnen zij niet bij de vestigingen van BMN Bouwmaterialen’. In plaats daarvan ‘Daag ons uit!’. Wij willen niets liever dan samen met onze klanten aan oplossingen werken voor hun bouwplaats en hun mensen.

Bundelen transport
Door het inrichten van een HUB op één van onze 86 locaties kan al het transport gebundeld worden en op vaste momenten per bouwdeel op verkeersluwe tijdstippen uitgeleverd worden. Onze accountmanager is aanspreekpunt voor alle betrokken leveranciers, uitvoerders en co-makers.

  • Toelichting: Vervoer naar de HUB kan door derden gedaan worden of door BMN. Vanaf de HUB transporteert BMN de materialen naar de bouwplaats.
  • Resultaat: Dat bespaart kilometers, reduceert dus CO2 en brengt rust op jouw bouwplaats. Je uitvoerders kunnen zich concentreren op het bouwproces en worden niet continu gestoord door transporteurs.


Containers: Opslag materiaal en materieel

Door inzet van mobiele containers kunnen wij je materialen en materieel veilig en voor een aantal dagproducties aanleveren. Wij kunnen dit met eigen en derden bouwmaterialen doen, desgewenst verzorgen wij de totale controle van de containervoorraad.

  • Toelichting: Op diverse wijzen kunnen wij materialen in containers aanleveren. Door inzet van kleine busjes kunnen wij op verkeersluwe momenten de voorraad aanvullen.
  • Resultaat: Dat bespaart kilometers, reduceert CO2 en faalkosten (door totale controle) en brengt rust op de bouwplaats. De uitvoerders kunnen zich concentreren op het bouwproces en worden niet continu gestoord door transporteurs.

* Let op: 4 weken doorlooptijd

Mobiele werkplaats
Door inzet van trailers kunnen wij een mobiele werkplaats creëren. Zo houdt je jouw bouwplaats ruim en stofvrij. Na sluitingstijd van de bouwplaats, kunnen wij indien gewenst de trailer verplaatsen naar een plek buiten de bebouwde omgeving.

  • Toelichting: Onze trailer kan je volledig inrichten als mobiele werkplaats.
  • Resultaat: Scheelt tijd en geld en brengt veiligheid op de bouwplaats.


Transportmogelijkheden

BMM Bouwmaterialen beschikt over ruim 100 vrachtwagens die iedere dag de bouw voorzien van bouwmaterialen.

  • Toelichting: waar je ook bouwt, wij hebben het juiste vervoer.

Losmogelijkheden
BMN Bouwmaterialen kan op vele wijze de materialen op de bouwplaats lossen.

  • Toelichting: Wij brengen de materialen tot aan de deur, hijsen ze direct de verdieping op of lopen de materialen met inzet van een sjouwploeg uit achter de verwerker en nemen indien gewenst direct het afval mee naar buiten/beneden.
  • Resultaat: Dat bespaart jouw mensen tijd en verhoogt de arbeidsproductiviteit.

Afvalretour
Door inzet van de BouwBewust container kunnen wij bouwmaterialen vervoeren naar de bouwplaats en kan de container daarna worden gebruikt voor bouwafval. Met het bezorgen van de materialen kunnen wij de volle containers meenemen en weer nieuwe aanleveren. Hier lees je meer over bij afvalretour.

TERUG NAAR LOGISTIEK >