Samen

Duurzaam

Bouwen

Afvalretour

Met BouwBewust | Afvalretour kun je afval scheiden  op bouwlocaties met beperkte ruimte. Door inzet van de handige BouwBewust Box vervoeren wij je bouwmaterialen in de container naar de bouwplaats.
De container kun je vervolgens op de bouwplaats gebruiken voor het scheiden van afval. Zo gaan je kosten voor afval omlaag, haal je BREEAM punten voor afvalscheiding en extra punten voor CO2 reductie.
Dankzij het kleine formaat van de Box kan deze op de steiger staan. Zo houd je de bewoonde omgeving Bereikbaar, Leefbaar en Veilig en daarmee kun je weer hoger inschrijven bij EMVI aanbestedingen.

 

 

Bouwmaterialen bezorgd, afvalretour

In de handige BouwBewust box vervoeren wij materialen naar de bouwplaats en kan de box daarna worden gebruikt voor bouwafval. Bij een volgende levering wordt de volle container meegenomen en er weer een lege geplaatst. Alles gebeurd in één transport.  BMN Bouwmaterialen levert materialen op de gewenste plek, ook bij jouw (renovatie)project. Vanaf  hier kunnen […]

Lees verder >
BMN Bouwmaterialen BMN Bouwbewust Afvalretourstraat Duurzaam Doen we

Afvalretourstraat

BouwBewust biedt de oplossing voor het veel besproken onderwerp: bouwafval. Voor klanten hebben wij op de volgende vestiging een afvalretourstrat: Appingedam Arnhem Coevorden Den Haag Drachten Hardenberg Lelystad Sneek Zwolle De klanten in en rondom deze vestigingen zijn positief en slaan hiermee twee vliegen in één klap. Bouwmaterialen ophalen en afval inleveren, dit bespaart tijd […]

Lees verder >

Bouwbewust is een initiatief van BMN bouwmaterialen